Pausetrening for deg som jobber mye på datamaskin

Tilhører du de som har stillesittende jobb? Sitter mye foran dataskjermen? Gjør muskler og ledd vondt i løpet av arbeidsdagen? Du er absolutt ikke alene. Å få smerter i kroppen er et vanlig problem for mange som har et monotont arbeid. Vi er rett og slett ikke bygget for å bevege oss så lite som vi gjør i dag. Det er en enkel måte å motvirke dette på! Ved å ta regelmessige pauser i løpet av arbeidsdagen og bevege seg, reduseres risikoen for å få en sår og vond kropp i løpet av arbeidsdagen.

Hvordan kan du ha en god rutine for å kjøre pauseøvelser når du har stillesittende arbeid?

Pausit er et program på datamaskinen som minner deg om når det er tid for pausetrening. Det er veldig effektivt og nyttig når du har stillesittende arbeid eller ikke har optimale forhold på hjemmekontoret. Du får et varsel på skjermen og deretter får valget om å kjøre øvelsene med en gang, vente litt eller å ignorere det helt hvis du er opptatt.

Du bestemmer hvor mange ganger per dag og hvor lange dine pauseøvelser skal være. Du kan tilpasse programmet helt i henhold til dine preferanser og behov. Bestem selv når du vil ha påminnelser, plukk ut noen favorittøvelser hvis du har problemområder på kroppen du vil fokusere på.

Pausit er bra for folk som har mye skjermarbeid.

Pausgympa er en perfekt måte å få mer bevegelse inn på kontoret. Få med hele kontoret og gjør det til en morsom greie! Her er hva en av våre kunder sier om Pausits pausetrening for folk som har en stillesittende jobb:

“Pausit er kult! Det er blitt en naturlig del av hverdagen å kjøre øvelser fra Pausit. Noen ganger har jeg eksterne besøkende når Pausit påminner meg om å gjøre mine øvelser i nedre høyre hjørne. Det er bare å akseptere og ta besøkende på en kort sekvens med Pausit øvelser. Alle gjester er imponert over Pausit og synes det vil være en morsomt avbrekk i møtet, sier Conny Wilén, IS Sourcing Manager, ABB

Vil du prøve vårt pauseprogram Pausit gratis i løpet av høsten? Kontakt oss her!. Ønsker du en demonstrasjon på 15 minutter på Team / Zoom kan du bestille det her