Enkel pausetrening for deg som har stillesittende arbeid

20/10 – 2020

Det å få mer bevegelse inn i hverdagen trenger ikke å være vanskelig! Det er mange fordeler med å gjøre pausetrening for de som har stillesittende arbeid. I dette innlegget deler vi noen videoer av pauseøvelser for deg som sitter mye foran datamaskinen. En perfekt løsning for deg som jobber hjemmefra eller på kontoret og ønsker å gjøre noen øvelser i løpet av arbeidsdagen.

Hvorfor ta pauser?

Det er flere fordeler med å ta pauser i løpet av arbeidsdagen. For eksempel øker du konsentrasjonsevnen, fordi du får en pause fra det vanlige arbeidet, og deretter finner det lettere å fokusere igjen. Noen andre fordeler med pauser er at du reduserer risikoen for både dårlig holdning og svakere muskler. Det finnes egentlig ikke den ultimate sittestillingen, men det viktigste er å variere den regelmessig. Ved å få en pause i arbeidsdagen, vil du automatisk bevege deg og dermed aktivere musklene dine.

Lenker for å teste enkel pausetrening for deg som har stillesittende arbeid

Med vårt aktivitetsprogram kan du sømløst integrere pausetrening og bevegelse i løpet av arbeidsdagen. Se Pausit som en god grunn til å ta en pause fra jobben noen minutter, i stedet for en lengre treningsøkt. Vi beskriver ofte vårt program som en digital  personlig trener direkte i arbeidscomputeren din. Med forhåndsinstillte tider som du selv har bestemt vil du i løpet av dagen motta diskrete varsler på datamaskinen om at det er på tide å ta en pause. Deretter kommer det en rekke forskjellige øvelser på skjermen som du enkelt kan gjøre. Her er noen kortversjoner av dem:

Nakkeøvelser:

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6656804243955044352

Skulderøvelser:

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6656094570255835136

Rygg-, ben- og skulderøvelser:

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6664088416466018304

Prøv vårt pauseprogram

Prøv vårt pauseprogram gratis for en begrenset periode. Bli en av våre fornøyde kunder! Kontakt oss og vi vil fortelle deg mer.