Mange positive effekter ved å bruke et pauseprogram på jobben

Vi observerer at mange føler at de har smerter i kroppen etter en lang arbeidsdag. Det vanligste er smerte og stivhet i nakke, skuldre og rygg – du har kanskje hørt om musearm og PC-nacke? I dette innlegget vil vi lede deg gjennom noen helsemessige fordeler ved å bruke et pauseprogram på jobben.

Stillesittende arbeid

Mange av arbeidsoppgavene som eksisterer i dag, blir i stor grad brukt stillesittende foran en dataskjerm. Dette er en av grunnene til at vi beveger oss mindre og mindre i hverdagen: Syv av ti kvinner sitter stort sett stille på jobb, og tilsvarende tall for menn er fire av ti. Dette ble vist ved en undersøkelse sendt ut til 30.000 personer av Avonova Bedriftshelsetjeneste. Samtidig er kroppene våre ikke bygget for så mye monotont arbeid, og det utgjør en stor helserisiko. Men du trenger ikke bekymre deg, ved å bruke et pauseprogram på jobben fungerer bra når det gjelder å forhindre disse helserisikoene. Faktisk er bare ett par minutter trening per dag nok til å gjøre en forskjell for kroppen.

Positive effekter av å bruke et pauseprogram på jobben

Det er flere studier som viser at trening eller bruk av pauseprogram på jobb i arbeidstiden reduserer sykefraværet og øker trivselen til ansatte. Ved hjelp av pauseøvelser kan du enkelt få til det som trengs av bevegelse i løpet av arbeidsdagen! Ved å bruke Pausit-programmet vårt på arbeidsplassen, får du automatisk regelmessige påminnelser på tider du selv ønsker. Trening med enkle øvelser er viktig, uansett hvor lang eller kort økten er. Gjør Pausit øvelser to til tre ganger om dagen for å få de nødvendige brekkene i arbeidsdagen din. Det er ikke vanskeligere enn som så!

Vil du prøve pauseprogrammet vårt på jobben gratis?

Kontakt oss så forteller vi deg mer eller bli med på et av våre webinar.